Om KIS

I dag beskæftiger Kis ca 170 medarbejdere som løser mange forskellige opgaver for kommunen, men vores hovedopgave er overflade aftørring på rådhuse, jobcenter samt børnehaver og skoler, så den aktuelle smitten bliver holdt bedst muligt nede.

Indhold

    Vi har en indikering af, at sygefraværet er lavere der hvor man har overflade aftørring som vi udfører end de steder hvor det ikke bliver gjort. Det giver jo god mening, at vi understøtter sundhedsstyrelsens råd om hygiejne, vi har endvidere et tæt samarbejde med Hanne Sørensen som er tværgående Hygiejnekoordinator Aabenraa kommune.

    Kis medarbejdere er meget respekteret for deres indsats og alle vores folk er dedikeret i deres arbejde.

    Målet er på sigt at hjælpe til med at den enkelte finder drømmejobbet, imens de er ansat ved KIS, udvikler alle forskellige kompetencer og kan dokumentere en stabilitet som er meget efterspurgt, ved alle arbejdsgivere. Derfor tilbyder vi også at du bliver optaget i vores jobbørs og hvis nødvendigt deltager i skrædder syet jobsøgnings forløb med det ene formål at have fokus på dig.

    Vi plejer at sige, vi tænker ikke ud af boxen, men vi tænker ind i boxen og finder det som har betydning for dig og dit liv. Du har ved KIS muligheden for at få fodfæste  og mod på arbejdsmarkedet igen, og finde dine drømme frem, som vi gerne hjælper dig, med bliver forsøgt opfyldt.